Gör dig redo för en lekfull och aktiv sommar!

Artikeln publicerades 28 juni 2024

En stor hög med prylar i form av racket, hopprep, bollar och annat ligger på en gräsmatta

Sommar är för många förknippat med utomhusaktiviteter, upplevelser i naturen och roliga äventyr med vänner och familj. Men det är ju inte alltid att man har alla tillbehören hemma.

På Fritidsbanken i Kristianstad kan du hitta massor av prylar till sommarens alla aktiviteter. Och det bästa av allt – det är helt gratis att låna.

Planerar du att utmana kusinen i en rafflande bollsport? Här finns tennisrack, padelrack, bollar och annat som behövs. Står utflykter i vatten på schemat? Då kan du låna flytvästar, supbräda, vattenskidor och våtdräkter! För dig som vill träna på balansen kan vi varmt rekommendera enhjulingen.

Att låna prylar via Fritidsbanken är ett fantastiskt sätt att bidra till ett mer hållbart samhälle och samtidigt främja sin egen hälsa och välbefinnande.

Just nu är Fritidsbanken ute på turné inom ramen för Lov i Kristianstad, och besöker olika platser i kommunen med en bil lastad med roliga prylar. Kanske kommer de till dina trakter!

Lokalen på utställningsvägen kan du också besöka i sommar, bortsett från perioden 15 juli-4 augusti då det är semesterstängt:

Ordinarie öppettider
Måndag 11.00–15.00
Onsdag 14.00–18.00
Fredag 11.00–15.00
Lördag 12.00–15.00

Medborgarcenter hjälper dig

Vi hanterar dina frågor om kommunens verksamheter och du kan besöka oss, ringa oss eller skriva. Oftast får du hjälp direkt, annars lotsar vi ditt ärende rätt.

Stängt Öppnar 1 jul kl 08.00
Hjälpte informationen på sidan dig?