För dig som är intresserad av våra gymnasieutbildningar eller är lite osäker på vilket gymnasieprogram som passar dig, så finns det flera möjligheter att besöka oss.

Vad vill du göra i framtiden? Är det dags att fundera på vilket program du vill välja till gymnasiet? Under hösten 2024 kommer du att få flera möjligheter att träffa våra elever, rektorer och studie - och yrkesvägledare som kan berätta om och svara på frågor om våra utbildningar.

Vi kommer att delta på Gymnasiemässan 2024 den 8 oktober på Kristianstad Arena. Vi planerar för ett Öppet hus den 9 november.

Har du frågor eller funderingar så tveka inte och kontakta oss på telefonnummer som du hittar längre ned på sidan eller via mejl:
Skicka e-post

Öppet hus

Är du nyfiken på våra program och ska välja till gymnasiet läsåret 2025/26? Hösten 2024 kommer vi att välkomna till ett Öppet hus lördag den 9 november. Ytterligare information kommer att komma på våra sociala medier och här på sidan.

Elev för en dag

Är du som går i årskurs 9 intresserad och nyfiken på något av våra program tar vi emot elever på skuggning. Du får då vara med på någon/några lektioner och träffa våra lärare och elever. Prata med din studie- och yrkesvägledare på din skola innan du bokar in skuggning. Läs mer:

Sök våra program

Du kan söka alla C4-gymnasiets program hos Skånegy.

  • Valperioden är från den 15 januari till 15 februari.
  • Omvalsperioden är från den 25 april till 15 maj.

Läs mer på deras webbplats via länken:

Hjälpte informationen på sidan dig?