Jasminen växelvård

Jasminen är ett boende för växelvård som ligger i centrala Kristianstad - granne med vackra Sommarstaden.

Om oss

Hos oss arbetar omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och enhetschefer. Det finns ingen läkare på korttidsboendet, utan det är din läkare i primärvården som ansvarar för din hälso- och sjukvård.

Vid ditt växelvårdstillfälle gäller:

  • Incheckning kl. 14.00
  • Utcheckning kl. 10.00

Boende

Hos växelvården på Jasminen bor du i eget rum med toalett och dusch, höj- och sänkbar säng och TV. Rummen har även ett litet pentry. Det finns också gemensamma utrymmen för umgänge och tillgång till wifi.

Kontaktman

Under din tid hos oss erbjuds du en kontaktman som särskilt ser till dina behov och önskemål. Kontaktmannen planerar tillsammans med dig hur du ska nå de mål som är uppsatta för din vistelse. Du är delaktig i din genomförandeplan som utgår från dig och dina behov. I planen går vi igenom hur du vill att din beviljade insats ska utföras.

Värdighetsgaranti
Kristianstads kommuns lokala värdighetsgaranti bygger på en nationell värdegrund, enligt Socialtjänstlagen (SoL). Läs mer via länken nedan.

Medborgarcenter hjälper dig

Vi hanterar dina frågor om kommunens verksamheter och du kan besöka oss, ringa oss eller skriva. Oftast får du hjälp direkt, annars lotsar vi ditt ärende rätt.

Stängt Öppnar 1 jul kl 08.00
Hjälpte informationen på sidan dig?

Sidans innehåll